Bemutatkozás

A SzámHEAD Kft. 1990-ben alakult. Mára az egyik piacvezető, meghatározó szereplőjévé vált a hazai IT infrastruktúra üzletágnak. 100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, amely stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Megalakulása óta jelentős hangsúlyt fektet az új technikai megoldásokra, szolgáltatások fejlesztésére és a leghatékonyabb üzemeltetési megoldások kialakítására. Dinamikus fejlődését mutatja, hogy 2011 végéig több mint 2800 négyzetméter hasznos géptermi területet épített és üzemeltet.

 

A cég által tervezett és kivitelezett rendszerek jól illeszkednek a partnerek alaptevékenységéhez, megalapozzák a vállalkozások sikerességét, versenyképességét, hatékonyságukkal hozzájárulnak az ügyfelek eredményes működéséhez.

 

A SzámHEAD Kft. sikerességét bizonyítja, hogy az informatikai adatközpont kivitelezéséért 2007-ben Építőipari Nívódíjban részesült.
Az állandó megbízhatóság érdekében a SzámHead Kft. bevezette az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszert, melyet 1998 áprilisában tanúsított, és azóta is folyamatosan működtet az SGS Hungary Kft.  
 Minőségpolitika A SzámHEAD Kft. az informatikai szektorban magas színvonalú szolgáltatást nyújt az informatikai hálózatépítés, rendszerintegráció, a hardver, szoftver kereskedelmi valamint a számítógéptermek/adatközpontok kivitelezési, távfelügyeleti tevékenység területein.