Gépterem és Adatközpont építés

A SzámHEAD Kft. indulásakor gyengeáramú IT rendszerek kiépítésével foglalkozott. Lépést tartva az IT technológiai fejlődéssel, a partnereinknél jelentkező újabb és újabb műszaki igényekkel, az utóbbi 10 évben állományunkat folyamatosan bővítettük szakági mérnöki és technikusi oldalon egyaránt. Munkatársainknak és közvetlen gyártói-, valamint alvállalkozói kapcsolatainknak köszönhetően a SzámHEAD Kft. képessé vált komplett adatközponti infrastruktúrák tervezésére és kivitelezésére, legyen szó akár zöld-, vagy barnamezős beruházásokról.

Jelenlegi és jövőbeni partnereinknek szakértői tanácsadást biztosítunk már a tervezést megelőző, kezdeti igényfelmérésben is. Több évnyi, üzemeltetés-támogatási tevékenységünk során összegyűjtött ismereteink segítségével az ügyfél elvárásaihoz és lehetőségeihez egyaránt igazodó megoldási javaslatot dolgozunk ki. Szolgáltatásaink közé tartozik még a projektek menedzselése és műszaki irányítása.

Több éves tapasztalatunk, folyamatosan fejlesztett ismereteink és partnereink megelégedettsége tette mára Magyarország egyik vezető piaci szereplőjévé a SzámHEAD Kft-t.