Kereskedelem és beszerzés

Kereskedelmi tevékenység

Kereskedelmi tevékenységünk során részletesen felmérjük ügyfeleink fejlesztési igényeit, elvárásait, annak érdekében, hogy a piacon elérhető műszaki megoldások közül a legoptimálisabbat ajánlhassuk meg. Kollégáink naprakész ismeretekkel, aktív és folyamatosan bővülő gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek az IT szektorban, így biztosítva az ügyféligények teljeskörű és magas minőségű kiszolgálását. Ajánlataink összeállítása során figyelembe vesszük az adott ügyfélkör sajátosságait, a javasolt megoldások előnyeit és kockázatait, teljes képet nyújtva a megfelelő döntéshozatalhoz.

Értékesítési csapatunk munkája nem ér véget az eredményes szerződéskötéssel, nyomon követjük a projektek megvalósulását, összegyűjtjük és kezeljük az ügyfelek észrevételeit, javaslatait szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése érdekében.

Beszerzési tevékenység

A SzámHEAD Kft. 2013 óta szerepel a Közbeszerzési Hatóság minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékében, amely minősítést évente megújítjuk.

A közbeszerzési pályázatfigyelési tevékenységünk révén aktív felhasználói vagyunk az Elektronikus Közbeszerzési Rendszernek (EKR), valamint a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által üzemeltetett központosított beszerzési portálnak. Emellett folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, hogy ajánlataink megfeleljenek az ajánlatkérői elvárásoknak.

Az alábbi DKÜ keretmegállapodásokban veszünk részt konzorciumi partnerként:

  • DKM01SRVT21 – Homogén szerverek és tárolók beszerzése
  • DKM01HNET21 – Homogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése
  • DKM02SRVT21 – Inhomogén szerverek és tárolók beszerzése
  • DKM02HNET21 – Inhomogén hálózati eszközök és kiegészítők beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése
  • DKM01SZGRÁ22 – „Általános” kliens oldali IT eszközök beszerzése
  • DKM01ITBT21 – IT biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások
  • DKM01MESZ22 – Megjelenítő eszközök beszerzése
  • DKM01SZGRH22 – „Homogén” kliens oldali IT eszközök beszerzése

Cégünk rendelkezik a speciális beszerzések előírásainak teljesítéséhez szükséges „Szigorúan titkos” besorolású telephely biztonsági tanúsítvánnyal, illetve 13 kollégánknak van érvényes „Szigorúan titkos” besorolású személyi biztonsági tanúsítványa, így mind a beszerzés lebonyolítása, mind a megvalósítás során biztosítani tudjuk az elvárt bizalmassági szintű adatkezelést.